Доступність посилання

ТОП новини

Лікар: медзаклад, у який доправили Тимошенко, забезпечений усім необхідним


Харківська лікарня, у яку з колонії доправили Юлію Тимошенко, забезпечена усім необхідним медичним обладнанням для лікування колишнього прем’єра. Про це журналістам заявив член медкомісії МОЗ, директор Інституту патології хребта і суглобів імені Ситенка Національної академії медичних наук України Микола Корж.

Він також наголосив, що в лікарні «Укрзалізниці» працюють кваліфіковані фахівці, які здатні надати медичну допомогу, якої потребує Юлія Тимошенко.

Окрім того, за його словами, фахівці, які лікуватимуть Тимошенко, матимуть можливість консультуватися з німецькими колегами з клініки «Шаріте». «Лікарня має телемедичні можливості, і зв’язок можна здійснювали он-лайн з тими ж колегами з клініки «Шаріте». Складностей, щоб здійснювати висококваліфіковану допомогу, немає», – наголосив Микола Корж.

Юлію Тимошенко напередодні ввечері доправили у лікарню «Укрзалізниці», де вона має пройти стаціонарне лікування. Як повідомили у МОЗ, колишній прем’єр поки не погодилася на попередній медогляд, оскільки чекає на зустріч із захисником.
XS
SM
MD
LG