Доступність посилання

ТОП новини

Під харківською міськрадою водії трамваїв та тролейбусів вимагають виплати боргів із зарплати


Кілька десятків колишніх працівників харківського КП «Міськелектротранс» пікетують сесію міськради. Вони вимагають виплатити їм заборгованість із зарплати, а також сплатити лікарняні.

Учасники акції тримають плакати «Кернес, де наші гроші?», «Хапуги, повернуть наші зарплати», «Досить красти, час працювати», а також вимагають відповідальності для директора Департаменту транспорту та зв’язку міськради Сергія Дульфана.

За словами протестувальників, багатьом працівникам КП «Міськелектротранс» зарплату винні за останні півроку. Суми боргу в людей перевищують десять тисяч гривень. Усього, за словами учасників протесту, колишнім працівникам винні близько 4 мільйонів гривень.

Водночас раніше в Департаменті транспорту і зв’язку повідомляли, що станом на початок квітня заборгованість із зарплати на підприємстві становить лише 1 мільйон 400 тисяч гривень.

За офіційною інформацією Пенсійного Фонду України, станом на початок року заборгованість харківського «Міськелектротрансу» за соціальними внесками становила 61 мільйон гривень.
XS
SM
MD
LG