Доступність посилання

ТОП новини

Росспоживнагляд каже про порушення на одному з сироварних підприємств України


Онищенко заборонив ввезення українського сиру у Росію у лютому
Онищенко заборонив ввезення українського сиру у Росію у лютому
Росспоживнагляд завершив перевірку українського підприємства «Дубномолоко», яке має намір поставляти сир на російський ринок. Про це повідомляє прес-служба партії «Єдина Росія» з посиланням на керівника Росспоживнагляду Геннадія Онищенка.

«Сьогодні наші фахівці повертаються до Москви. Претензії колишні – порушення технології виробництва», – повідомив він. За словами Онищенка, «дано рекомендації щодо усунення порушень». «Що стосується відновлення поставок української продукції, то це буде зроблено відповідно до досягнутих домовленостей», – додав голова Росспоживнагляду.

17 квітня міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко повідомив, що три з семи українських заводів відновлюють поставки сиру до Росії.

Водночас напередодні представник Держветфітослужби України Віталій Башинський повідомив: «Ми чули заяви, що трьом проінспектованим заводам експорт до Російської Федерації дозволено, але на сьогодні поки що відвантажень немає. На кордон формуляр дозволу ввезення не надходив. Росія не пускає».

Росія заборонила імпорт українського сиру у лютому.
XS
SM
MD
LG