Доступність посилання

ТОП новини

Німецькі політики розмірковують не відвідувати Україну під час Євро-2012


Через ситуацію з Юлією Тимошенко деякі німецькі політики закликають бойкотувати Євро-2012
Через ситуацію з Юлією Тимошенко деякі німецькі політики закликають бойкотувати Євро-2012
Протестуючи проти ув’язнення колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та порушення її прав, численні політики Німеччини відмовляються від візиту до України під час Євро-2012 та висловлюють своє бажання відвідувати матчі виключно в Польщі.

За словами голови комітету німецького парламенту (Бундестаґу) з питань зовнішньої політики Рупрехта Поленца, якого цитують у четвер численні німецькі видання, «чинний президент України, ймовірно, зацікавлений в тому, щоб споглядати за грою з трибуни не без присутності міжнародних гостей».

Німецький політик також вкотре наголосив, що від того, наскільки правомірно будуть поводитись із Тимошенко, залежить і доля угоди про асоціацію між ЄС та Україною.

Голова комітету Бундестаґу з питань зовнішньої політики зазначив, що Юлія Тимошенко, яка перебуває у харківській колонії у важкому стані, має пройти лікування або в Німеччині або в якійсь іншій країні.

20 квітня Юлія Тимошенко оголосила голодування. У своїй заяві вона також повідомила про побиття її у колонії під час примусового доправлення у лікарню.
XS
SM
MD
LG