Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську було чотири вибухи, теракту на вокзалі не було – офіційні дані


Місце вибуху у Дніпропетровську, 27 квітня 2012 року
Місце вибуху у Дніпропетровську, 27 квітня 2012 року
Прес-служба Придніпровської залізниці спростувала інформацію про теракт на території вокзалу Дніпропетровська, який нібито став причиною евакуації персоналу й пасажирів та спричинив збої в роботі залізниці.

«Прес-служба ДП «Придніпровська залізниця» інформує, що станом на 16.00 27 квітня 2012 року ці відомості не відповідають дійсності», – сказано в інформації прес-служби.

За даними залізничників, через серію вибухів у різних куточках Дніпропетровська на території вокзалу посилили заходи безпеки, працівники міліції переведені на посилений варіант несення служби. Робота ж решти служб вокзалу здійснюється за звичним розкладом. Скасування чи затримки руху пасажирських поїздів немає.

Тим часом Центр громадських зв’язків обласної міліції надав офіційну інформацію про серію вибухів: їх було чотири. Потерпіли 27 осіб, 25 із них – шпиталізовані.

За даними з прес-служби Дніпропетровської облдержадміністрації, усі потерпілі перебувають в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова, загрози їхньому життю немає. За словами медиків, поранені повністю забезпечені лікарською допомогою.

Президент України Віктор Янукович назвав викликом для всієї країни вибухи, що сталися у Дніпропетровську.
XS
SM
MD
LG