Доступність посилання

ТОП новини

Постраждалих від вибухів у Дніпропетровську оздоровлять у санаторіях – міська влада


Постраждалим внаслідок вибухів у Дніпропетровську міська влада запропонує пройти курс реабілітації та оздоровлення у санаторіях та будинках відпочинку України. Про це заявив у суботу міський голова Іван Куліченко.

За даними з міськради, зараз у лікарнях перебувають 26 людей, їхній стан медики оцінюють як задовільний. Більшість пацієнтів вже просять лікарів про амбулаторне лікування.

Як повідомили в прес-службі міської ради, у Дніпропетровську рух трамваїв на лінії, де у п’ятницю сталась серія вибухів, частково відновили.

«Роботу трамваю №1, по маршруту якого сталися вибухи, наразі поновлено частково, оскільки на проспекті Карла Маркса проводяться оперативно-слідчі дії і ця частина центрального проспекту все ще перекрита», – йдеться в повідомленні.

За даними з міськради, по центральному проспекту, на ділянці, де стались вибухи, зараз курсує лише тролейбус. Маршрутні таксі об’їздять цю частину міста іншими вулицями.

Школи, дитячі садки та вищі навчальні заклади працюють у звичному режимі, зазначають в управлінні освіти та науки міської ради.

З 27 квітня по 2 травня у місті діє заборона на проведення масових акцій.
XS
SM
MD
LG