Доступність посилання

ТОП новини

Постраждалим у Дніпропетровську обіцяють компенсації


Президент України Віктор Янукович доручив голові Дніпропетровської облдержадміністрації Олександрові Вілкулу забезпечити виплату компенсацій постраждалим від вибухів 27 квітня. Таке доручення він дав під час відвідання Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова, повідомили в прес-службі Президента.

Допомогу та підтримку постраждалим Дніпропетровська облдержадміністрація має надавати спільно з урядом. За розпорядженням, оприлюдненим на Урядовому порталі, на це Дніпропетровщина отримає з державного бюджету 1,5 мільйони гривень.

Тим часом Дніпропетровськ починає оговтуватись після вибухів. Школи, дитячі садки та виші у суботу працювали у звичному режимі. Однак центральні вулиці міста, як і раніше, оточені міліцією: на головному проспекті Карла Маркса обмежено рух транспорту, патрулі з міліції та солдатів внутрішніх військ стоять через кожні 100 метрів. На вулицях з’явилась кінна міліція. Біля адміністративних будівель чергують машини «швидкої допомоги». На місці вибухів впроводять слідчі дії. З центральних вулиць позникали майже всі сміттєві урни.

Управління СБУ в області та обласна прокуратура повідомили, що відкрили гарячі телефонні лінії, на які жителі можуть звертатись, якщо мають інформацію щодо вибухів 27 квітня.

За даними з лікарень, стан усіх 26 постраждалих від вибухів, які перебувають в медичних закладах, оцінюють як задовільний. Стан пацієнта, якому ампутували ногу, стабілізувався.
XS
SM
MD
LG