Доступність посилання

ТОП новини

На середземноморському узбережжі Сирії відбувся бій


У Сирії в регіоні Латакії на узбережжі Середземного моря відбулася сутичка між озброєними опозиціонерами і урядовими силами.

За повідомленням державного телебачення, повстанці атакували військовослужбовців з моря, підпливши до берега на надувних човнах. Повідомляють, що обидві сторони зазнали втрат убитими.

Раніше правозахисники повідомляли про сутичку поблизу Дамаска, в результаті якої загинуло щонайменше 10 військових, котрі перейшли на бік опозиції.

Повідомлення про збройні сутички надходять із Сирії щодня, незважаючи на чинний у країні з 12 квітня режим припинення вогню і прибуття до Сирії міжнародних спостерігачів.

Раніше влада Лівану повідомила, що в ніч на суботу біля берегів країни було перехоплене судно зі зброєю. За неофіційними повідомленнями, кулемети, установки для запуску ракет та інша зброя і боєприпаси призначалися для сирійської опозиції, судно прямувало із Лівії.

Також в суботу влада Угорщини повідомила, що двоє угорських громадян були захоплені в Сирії невідомими. Подробиць інциденту не повідомляють.
XS
SM
MD
LG