Доступність посилання

ТОП новини

СБУ склала фотороботи трьох підозрюваних в організації вибухів у Дніпропетровську


Служба безпеки України оприлюднила фотороботи трьох підозрюваних в організації вибухів, які сталися 27 квітня в Дніпропетровську, повідомила в неділю прес-група управління СБУ в Дніпропетровській області.

У повідомленні зазначено, що за підозрою в скоєнні злочину розшукуються троє чоловіків, яким від 30 до 40–45 років.

Прикмети першого – зріст близько 170 сантиметрів, середньої статури, волосся темне, коротко стрижене, був одягнений у джинси, сорочку темного кольору з короткими рукавами.

Другий підозрюваний має такі прикмети: близько 180 сантиметрів на зріст, кремезної статури, волосся чорне, кучеряве, був одягнений у чорні джинси і джинсову сорочку синього кольору.

Третій підозрюваний описується як худорлявий чоловік середнього зросту з русявим волоссям, був одягнений у штани, сорочку світлого кольору.

СБУ звертається до громадян, які мають будь-яку інформацію про підозрюваних, із проханням терміново повідомити її.

Раніше в неділю міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко заявив, що в велелюдних місцях міста мають намір встановити відеокамери спостереження.

Станом на ранок неділі в лікарнях Дніпропетровська залишалися 14 потерпілих від серії вибухів, стан трьох із них був важкий.

У п’ятницю в Дніпропетровську, вздовж центрального проспекту, сталося чотири вибухи. Потерпіли 30 людей. Прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею «терористичний акт». Дніпропетровська облдержадміністрація та обласна рада пообіцяли виплатити 2 мільйони гривень винагороди за інформацію, що буде сприяти розкриттю злочинів.
XS
SM
MD
LG