Доступність посилання

ТОП новини

Симоненко: на сторожі влади буржуїв – експлуататорська держава (ВІДЕО)


Комуністи мітингують з нагоди 1 травня
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:28 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Комуністи мітингують з нагоди 1 травня

У Києві відбувся організований Комуністичною партією України багатотисячний мітинг. Прихильники лівої ідеї відзначили на Майдані Незалежності День міжнародної солідарності трудящих.

Спочатку учасники маршу сформували колони на всіх вулицях, прилеглих до Бессарабської площі, згодом рушили Хрещатиком. Попереду спільної колони молоді активісти несли велику розтяжку «Комуністична партія України», за ними йшов духовий оркестр. Далі – лідер комуністів Петро Симоненко, перший віце-спікер парламенту Адам Мартинюк, депутати Верховної Ради.

«Сьогодні не тільки проти конкретного роботодавця як капіталіста треба боротися, не тільки проти системи і влади буржуїв – ми маємо розуміти, що вони всі свої гріхи і чорні справи роблять тому, що у них на сторожі є експлуататорська держава», – наголосив перший секретар ЦК КПУ Петро Симоненко, виступ якого на мітингу тривав понад півгодини.

Уперше за багато років першотравневий мітинг комуністів у прямому ефірі показував Перший національний телеканал.

Компартія України подавала до Київської міськдержадміністрації заявку, в якій передбачала участь у мітингу до 30 тисяч осіб.
XS
SM
MD
LG