Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровськ: у людних місцях встановлять відеокамери


Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул дав завдання до 10 травня 2012 року розробити регіональну програму з установлення камер відеоспостереження у місцях масового перебування людей. Про це у четвер повідомили в прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації.

За даними прес-служби, передусім такі камери будуть установлені на центральних вулицях, парках, скверах і ринках Дніпропетровська.

«При розробці програми буде враховано передовий закордонний досвід. Зокрема, крім камер відеоспостереження, буде запроваджене спеціальне програмне забезпечення «Інспектор-трафік» на в’їздах в обласний центр. Така система дозволить в автоматичному режимі ідентифікувати автотранспорт», – зазначено в повідомленні прес-служби.

Надалі досвід поширюватимуть у всіх містах області, потім – у районах.

Раніше про бажання встановити в велелюдних місцях Дніпропетровська відеокамери спостереження заявляв міський голова Іван Куліченко.

27 квітня 2012 року в Дніпропетровську вздовж центрального проспекту сталися чотири вибухи. Потерпіли 30 людей. Прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею «терористичний акт», повідомлень про виявлення зловмисників досі немає.
XS
SM
MD
LG