Доступність посилання

ТОП новини

У лікарнях Дніпропетровська залишаються 10 постраждалих від вибухів


У лікарнях Дніпропетровська станом на ранок п’ятниці залишаються 10 постраждалих від вибухів, зокрема троє дітей. Про це повідомили в обласному управлінні охорони здоров’я.

Чотирьох осіб виписали напередодні ввечері. За даними управління, одна жінка залишається у тяжкому стані.

Крім того, як інформують в прес-службі облдержадміністрації, усі постраждалі від терактів – 31 особа – отримають матеріальну допомогу за рахунок коштів державного бюджету. На це виділено 1,5 мільйона гривень.

«За кожною людиною закріплений співробітник служби соціального захисту для допомоги в оформленні необхідних документів», – йдеться у повідомленні прес-служби.

В облдержадміністрації наголосили, що постраждалому, який внаслідок вибуху втратив руку, виплатять 360 тисяч гривень. Окрім того, трьом постраждалим із важкими тілесними ушкодженнями виплатять по 150 тисяч гривень, трьом людям із середніми тілесними ушкодженнями – по 50 тисяч гривень, решті, котрі отримали легкі ушкодження, – по 20-30 тисяч гривень.

27 квітня в центрі Дніпропетровська сталося чотири вибухи, постраждала 31 людина. Прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею «терористичний акт». Дніпропетровська облдержадміністрація та обласна рада пообіцяли виплатити 2 мільйони гривень винагороди за інформацію, що сприятиме розкриттю злочинів.
XS
SM
MD
LG