Доступність посилання

ТОП новини

Через заяви Тимошенко про побиття справу не порушили – прокуратура


Синці, про які Тимошенко заявляє як про ушкодження
Синці, про які Тимошенко заявляє як про ушкодження
Співробітники Харківської прокуратури ухвалили рішення про відмову в порушенні кримінальної щодо застосування насильства стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це заявив генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

«Матеріали перевірки завершуються постановою про відмову в порушенні кримінальної справи. Рішення ухвалили співробітники Харківської прокуратури 3 травня», – сказав Пшонка на прес-конференції.

Віе додав, що Генеральна прокуратура згодна з таким рішенням харківської прокуратури.

Раніше Юлія Тимошенко заявила, що під час примусової госпіталізації 20 квітня співробітники пенітенціарної системи застосували до неї заходи фізичного впливу. Пізніше з’явилися фотографії, на яких екс-прем’єр демонструє синці на руках і животі.

30 квітня начальник головного управління нагляду за дотриманням законів при виконанні судових рішень Генпрокуратури Вадим Горан повідомив, що перевірка не підтвердила інформації екс-прем'єра. «Механізм і локалізація цих синців свідчать, що вони утворилися внаслідок здавлювання об тупі тверді предмети або зіткнення з такими предметами. Але аж ніяк не внаслідок удару кулаком, як вона каже, в живіт», – зазначив Вадим Горан.
XS
SM
MD
LG