Доступність посилання

ТОП новини

Євгенія Тимошенко: для початку лікування мама припинить голодування


Євгенія Тимошенко у студії Радіо Свобода
Євгенія Тимошенко у студії Радіо Свобода
Донька колишнього Прем’єр-міністра України Євгенія Тимошенко заявила dxjhf журналістам у Харкові, що голодування її матері може закінчитися після переведення до лікарні.

«Ми побачимо, коли вона переїде до лікарні, і лікар розпочне лікування. Це означатиме, що лікарі виводитимуть її з голодування. Це необхідно для початку лікування, адже через біль у спині вона може стати інвалідом, якщо лікування не розпочати найближчим часом», – наголосила Євгенія Тимошенко.

Представники США, Євросоюзу і Росії неодноразово висловлювали стурбованість у зв’язку зі справою Тимошенко, ув’язненою на сім років за перевищення влади. Це розглядають як акт політичної помсти чинного Президента України Віктора Януковича, який переміг Юлію Тимошенко на виборах 2010 року.

Адвокати Тимошенко твердять, що їх підзахисна 20 квітня розпочала голодування – на знак протесту проти насильства під час примусової госпіталізації до харківської Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» №5. У Генпрокуратурі твердять, що синці на тілі ув’язненої виникли не від ударів, а внаслідок здавлювання об «тверді, тупі предмети».
XS
SM
MD
LG