Доступність посилання

ТОП новини

В Індонезії доставляють на ідентифікацію тіла жертв катастрофи російського літака


До столиці Індонезії Джакарти в суботу доставили для ідентифікації перші останки тіл загиблих у катастрофі російського літака «Суперджет-100», що сталася в середу.

За повідомленнями, частини тіл, зібрані на місці катастрофи, доставили в 16 мішках, причому в деяких лежать останки більш як однієї людини.

Як повідомляють агентства з посиланням на індонезійські рятувальні служби, ні одного тіла не знайшли цілим, усі вони у фрагментах.

Уламки літака знайшли у важкодоступній гірській місцевості на схилах гори Салак у західній частині острова Ява. Літак зник 9 травня під час демонстраційного польоту для представників індонезійських авіакомпаній, які були зацікавлені закупити його. На борту було 45 людей, переважно індонезійців, а також росіяни і громадяни інших країн.

Пасажирський літак «Суперджет-100» виробництва російської компанії «Сухой» перебував в Індонезії за планом рекламної кампанії просунути його на ринки азійських країн. У цій кампанії літак представили у Казахстані, Пакистані і М’янмі, далі на черзі мали бути В’єтнам і Лаосі.

Літаки «Суперджет-100», комерційна експлуатація яких почалася рік тому, наразі використовують російська компанія «Аерофлот» (7) і вірменська «Армавіа» (1).
XS
SM
MD
LG