Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ: Тимошенко відмовилася від процедур


Колишня Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, яка проходить лікування у ЦКЛ «Укрзалізниці» в Харкові, відмовилась від медичних процедур.

Про це на брифінгу перед Харківською лікарнею повідомив журналістам заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Толстанов.

«Було позитивне покращення. Збільшення обсягу харчування й покращення самопочуття, але, на жаль, це було зафіксовано німецьким лікарем, я вам це передаю, оскільки він передав мені про те, що Юлія Володимирівна відмовилась від виконання процедур», – казав Толстанов.

За словами Толстанова, Тимошенко мотивувала свою відмову тим, що у ЗМІ був оприлюднений перелік процедур, які їй призначені.

Дочка Тимошенко Євгенія, яка була присутня на брифінгу, заявила, що у ЗМІ незаконно, на її думку, були опубліковані конфіденційні дані про її матір.

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 року засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбувала покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові. 9 травня Тимошенко перевели з колонії до ЦКЛ № 5. Тактику і медикаментозне лікування колишнього прем'єра в ЦКЛ № 5 визначає німецький лікар клініки «Шаріте» Лутц Гармс.
XS
SM
MD
LG