Доступність посилання

ТОП новини

УЄФА виплатить Києву понад 380 тисяч євро за перевезення учасників Євро-2012


УЄФА компенсує містам, які приймають матчі турніру Євро-2012, витрати на безкоштовне перевезення учасників та акредитованих осіб, з працівниками ЗМІ включно. Про це сьогодні на брифінгу повідомив директор турніру Євро в Україні Маркіян Лубківський.

За його словами, «місто Київ одержить 387 тисяч євро, Донецьк – 280 тисяч євро, Харків – 124 з половиною тисячі, Львів також 124 з половиною тисячі євро. Як вираховується ця цифра? Це місткість стадіону, помножена на 1 євро і помножена на кількість матчів».

Також УЄФА витратив понад 250 тисяч євро на виготовлення спеціальних знаків та вказівників (для транспорту та пішоходів) в українських містах, що приймають Євро-2012. На сьогодні уже готові понад шість тисяч табличок і знаків, з них дві з половиною тисячі для Києва, повідомив Лубківський.

Згідно з правилами УЄФА, під час турнірів, таких як європейська футбольна першість, вказівники не містять тексту, лише піктограми.

Київська міська держадміністрація розпочала встановлення спеціальних знаків, вказівників для автотранспорту та пішоходів, туристично-інформаційних стендів у березні цього року.
XS
SM
MD
LG