Доступність посилання

ТОП новини

Колесніков: нічні поїзди в Україні впродовж 5 років замінять на експреси Hyundai


Упродовж п’яти років нічні поїзди в Україні замінять швидкісними експресами Hyundai. Про це сьогодні повідомив журналістам у Донецьку віце-прем’єр-міністр України, міністр інфраструктури Борис Колесніков.

За словами Колеснікова, вагони, що курсують зараз у нічних рейсах по Україні, не змінювалися як мінімум 25 років. Міністр відзначив, що поки що для повної заміни нічних поїздів не вистачає нових поїздів.

«Для того, щоб робити дуже зручні стиковки, потрібно десь 10-15 поїздів. Їх поки що 4, і ще 2 прийдуть найближчими днями», - сказав Колесніков.

Як повідомила прес-служба «Укрзалізниці», щопонеділка, щовівторка і щосереди вартість проїзду в поїздах Hyundai становитиме: у сполученні Київ-Харків – майже 423 гривні у першому класі і 275 гривень у другому класі, Київ-Львів – майже 475 гривень у першому класі і 307 гривень у другому класі, Київ-Донецьк – 564 гривні у першому класі і 367 гривень у другому класі. Щочетверга і щосуботи на квитки діятиме знижка 10%, а вартість проїзду у результаті оформлення проїзного документа в п’ятницю і неділю підвищуватиметься на 10%.
XS
SM
MD
LG