Доступність посилання

ТОП новини

Янукович у Чикаго зустрівся з президентами Польщі, Туреччини та Азербайджану


Перед початком засідання Північноатлантичної ради НАТО у форматі країн – контрибуторів Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані відбулося коротке спілкування Президента України Віктора Януковича з главами держав, які беруть участь у заході.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Віктор Янукович у понеділок поспілкувався з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим і Президентом Турецької Республіки Абдуллахом Ґюлем.

Крім того, в Чикаго відбулася зустріч у форматі «віч-на-віч» Віктора Януковича і Президента Польщі Броніслава Коморовського.

Коморовський напередодні повідомляв, що на саміті має намір обговорити з Януковичем євроінтеграцію і справу колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Віктор Янукович був запрошений на саміт НАТО, що проходить у Чикаго, як Президент України, держави-учасниці Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані, що перебувають там за мандатом Ради безпеки ООН і під командуванням НАТО. Україна бере в них участь – 20 військовослужбовців займаються небойовими завданнями. Це штабні офіцери, військові радники, військові лікарі і сапери.
XS
SM
MD
LG