Доступність посилання

ТОП новини

Пенітенціарна служба: відеозйомку в палаті Тимошенко під час огляду не ведуть


Президент Литви Даля Ґрібаускайте та Юлія Тимошенко в лікарні
Президент Литви Даля Ґрібаускайте та Юлія Тимошенко в лікарні
У Державній пенітенціарній службі України стверджують, що при відвідуванні лікарями екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко для проведення їй будь-яких оглядів відеозйомка в палаті не ведеться. Про це йдеться у повідомленні Державної пенітенціарної служби України.

На цей час відеокамери в палаті Тимошенко завішуються, наголосили у відомстві, додавши, що про це йдеться у відповідних щоденних актах за підписами співробітників пенітенціарної служби та лікарів.

Також пенітенціарна служба вкотре заявляє, що у приміщеннях лікарні, де Тимошенко проводяться медичні процедури, ніяких відеокамер (у тому числі й прихованих) не встановлювалось та, відповідно, відеоспостереження не ведеться.

Крім цього, у пенітенціарній службі спростували заяву захисника Тимошенко Сергія Власенка про те, що його підзахисну в ЦКЛ охороняють співробітники Качанівської виправної колонії чоловічої статі. Як стверджують у ДПтС України, безпосередньо охорону Тимошенко в медичній палаті здійснюють співробітниці (жінки) виправної колонії.
XS
SM
MD
LG