Доступність посилання

ТОП новини

Рух «Окупай» у столиці Росії набирає обертів


Блогер Олексій Навальний виходить на волю, 24 травня 2012 року
Блогер Олексій Навальний виходить на волю, 24 травня 2012 року
Учасники «народних гулянь», які тривають у Москві з 7 травня як вияв протесту проти політики влади, у четвер планують знову зібратися на Чистих прудах.

Таке рішення, за повідомленнями в мережі Twitter, ухвалили напередодні на асамблеї (загальних зборах) учасників акції, які зараз розбили два табори в російській столиці – на Арбаті біля пам’ятника поетові Булату Окуджаві і на Кудринській площі, після того як за рішенням суду поліція вигнала їх з Чистопрудного бульвару.

Увечері до табору цивільних активістів «Окупай» прийде опозиційний блогер Олексій Навальний, який сьогодні вийшов на волю після 15 діб адміністративного арешту. Він заявив своїм прихильникам: «Нас залізними ліжками і пшоняною кашею не залякати. Якщо доведеться зайти сюди 2 рази чи 22 рази, я повністю до цього готовий, і я впевнений, що тисячі людей готові до цього. Події останніх днів засвідчили, що тисячі людей готові захищати свої права!»

Раніше протестувальників відвідав звільнений минулої ночі лідер руху «Лівий фронт» Сергій Удальцов. Він закликав їх готуватися до нового «маршу мільйонів», запланованого на 12 червня.
XS
SM
MD
LG