Доступність посилання

ТОП новини

Важкість захворювання Тимошенко передбачає тривале лікування – німецький лікар


Лікарня в Харкові, де перебуває Тимошенко
Лікарня в Харкові, де перебуває Тимошенко
Важкість захворювання колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко передбачає тривале її лікування. Про це сьогодні на брифінгу перед Центральною клінічною лікарнею «Укрзалізниці» у Харкові, де проходить лікування Тимошенко, сказала журналістам лікар колишнього прем’єра з німецької клініки «Шаріте» в Берліні Анетт Райссгауер.

Вона відзначила певний прогрес у реабілітації колишнього Прем’єр-міністра. «Пацієнтка нормально їсть, але в іншому все, як і раніше, важке захворювання», – сказала лікар.

За словами лікаря, на сьогодні не можна точно сказати, коли Тимошенко почне пересуватися самостійно. Райссгауер також зауважила, що ще не розпочалося основне медикаментозне лікування колишнього прем’єра.

Райссгауер відмовилась говорити про діагноз Тимошенко. «Ми домовилися з пані Тимошенко, що на сьогодні ми не будемо розголошувати цю інформацію», – сказала вона.

Тимошенко 9 травня перевели з колонії в лікарню «Укрзалізниці» в Харкові. Її лікуванням займаються німецькі лікарі, оскільки, за її словами, українським медикам вона не довіряє.
XS
SM
MD
LG