Доступність посилання

ТОП новини

Чеські двоповерхові потяги зв’язали Донецьк, Харків та Дніпропетровськ


Електропоїзд Škoda
Електропоїзд Škoda
Залізничники сьогодні відкрили рух швидкісних двоповерхових електропоїздів Škoda за маршрутами Дніпропетровськ – Донецьк та Дніпропетровськ – Харків. Урочистості відбулись на центральному залізничному вокзалі Дніпропетровська.

За інформацією з Придніпровської залізниці, запровадження руху швидкісних електропоїздів підвищить зручність і безпеку перевезень, допоможе футбольним уболівальникам відвідувати матчі Євро-2012, а також дасть можливість гостям чемпіонату в період між матчами відвідати Дніпропетровщину.

Готуючись до пуску нових потягів, залізничники виконали ремонтно-колійні роботи, модернізували контактну мережу, пристрої сигналізації та зв’язку. Загальна вартість робіт склала 140 мільйонів гривень власних коштів Придніпровської залізниці.

Двоповерховий міжрегіональний електропоїзд Škoda призначений для швидкісних перевезень пасажирів у вагонах підвищеного комфорту зі швидкістю до 160 кілометрів на годину. Вагони електропоїздів оснащені системою вентиляції і кондиціювання повітря з функцією охолодження повітря в літній період і обігріву в зимовий.

У поїздах передбачені місця для інвалідів на візках та осіб, що супроводжують їх. Вартість проїзду з кінця в кінець складає від 55 гривень до 143 гривень залежно від класу вагону і дня подорожі.
XS
SM
MD
LG