Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: є дві партії – Партія регіонів і Об’єднана опозиція


Вибори в Україні матимуть чорно-білий формат, бо йтиметься про підтримку «або режиму Януковича, або об’єднаної опозиції». Про це сьогодні в Івано-Франківську заявили лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк та один із керівників партії «Батьківщина», віце-спікер Микола Томенко.

Арсеній Яценюк назвав «єдиною потужною опозиційною командою, яка здатна протистояти Партії регіонів», об’єднання «Фронту змін» і «Батьківщини». Сюди ж входять ще чотири партії: Народний рух України, «Народна самооборона», партії «Реформи і порядок» та «За Україну». Водночас, за його словами, партії «Удар», «Громадянська позиція», УНП, вважають «особисті вузькопартійні інтереси набагато важливішими, ніж доля держави і мільйонів українців».

Окремо Арсеній Яценюк назвав ВО «Свобода» як партнера і учасника комітету опору диктатурі. За його словами, у майбутній Верховній Раді разом формуватимуть коаліцію і більшість, «яка дасть можливість змістити Президента Януковича».

Яценюк і Томенко приїхали на Прикарпаття для формування обласного штабу Об’єднаної опозиції. Його очолив народний депутат, лідер обласної організації партії «Батьківщина» Дмитро Шлемко.
XS
SM
MD
LG