Доступність посилання

ТОП новини

МММ-2011 заперечує, що піраміда завалилася


Засновник МММ Сергій Мавроді
Засновник МММ Сергій Мавроді
Фінансова піраміда МММ-2011 на своєму сайті розмістила заяву, в якій заперечує, що вона завалилася.

«Зараз ЗМІ активно займаються створенням панічних настроїв серед учасників нашої системи шляхом відвертої брехні про те, що МММ-2011 розвалилося й сам Мавроді про це оголосив. Нічого подібного система зараз не зазнає», – мовиться в повідомленні.

При цьому заявлено, що на сьогодні МММ-2011 має «певні проблеми зі збитковими структурами, але над їх вирішенням активно працюють». «У нашій структурі все відмінно, і всім усе платиться», – стверджується в заяві.

Видання «Юрист онлайн» повідомило вчора, що у терміновому порядку припиняють свою роботу офіси й осередки системи МММ-2011, вся готівка, що була в офісах представництв МММ-2011, у терміновому порядку була вивезена в невідомому напрямку, карткові рахунки заблоковані.

Значна кількість учасників піраміди в інтернеті підтверджує, що всі виплати припинені, і їхні керівники в цій системі заявляють, що грошей більше не буде.

В Україні Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг уже не раз заявляла про те, що юридична особа «МММ-2011» не має статусу фінустанови і відповідних ліцензій для здійснення діяльності, тобто не може залучати вклади громадян.

Найбільшою фінансовою пірамідою, що була створена в Росії та інших країнах на території колишнього Радянського Союзу, була МММ. За 5 років існування в неї вклали гроші понад 10 мільйонів людей. Засновника МММ Сергія Мавроді засудили в Росії за шахрайство на 4 з половиною роки. Однак у 2011 році він відновив діяльність піраміди під назвою МММ-2011.
XS
SM
MD
LG