Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відзначають День Німеччини (ФОТО)


У столиці відзначають День Німеччини. Захід відбувається у Європейському містечку під Аркою Дружби народів. Він проводиться за ініціативи Посольства Німеччини в Україні, Ґете-Інституту, Німецької служби академічних обмінів та Ради німців України.

«Це дійсно довгоочікуваний день. Я радий, що сьогодні наші країни поєднали свої культури і досвід. Більше того, мені дуже приємно, що цей день випав напередодні Євро-2012» , – сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ганс-Юрґен Гаймзьот на початку свята.

Впродовж дня відвідувачі зможуть долучитись до інтерактивних мовних ігор та дискусій про Німеччину, відвідати футбольне фрістайл-шоу або концерт та переглянути короткометражні фільми про футбол.



В рамках Дня Німеччини завершив свій всеукраїнський тур проект «ДойчландМобіль». З 14 травня по 3 червня він подорожував Україною, побував у 17 містах, де презентував мовні анімації, інтерактивні читання та інформаційні матеріали про Німеччину. Останньою зупинкою «ДойчландМобіля» став Київ. Тут глядачам представили аматорський фільм, знятий під час подорожі, який став своєрідним підсумком діяльності групи учасників та активістів.
XS
SM
MD
LG