Доступність посилання

ТОП новини

У Києві після реконструкції відкрили Андріївський увіз


Андріївський узвіз
Андріївський узвіз
У Києві після реконструкції відкрили Андріївський увіз. Як повідомляє портал Київської міськдержадміністрації, у святкових заходах взяв участь голова КМДА Олександр Попов.

З нагоди завершення реконструкції на узвозі сьогодні відбувається святкова театралізована програма. Співавтором культурної програми виступив співак і громадський діяч Олег Скрипка.

Зокрема, на Андріївському узвозі актори виступають у костюмованих імпровізаціях за мотивами роману Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита», у музично-літературних композиціях «Біла гвардія» та «За двома зайцями».

Основні роботи з реконструкції Андріївського узвозу вже виконані: обладнані інженерні мережі, замінена бруківка, частково відновлені фасади будинків, оформлено декоративне освітлення.

Відсьогодні люди зможуть вільно прогулюватися вулицею, а художники, майстри, творчі об’єднання, інші суб’єкти господарювання зможуть, як і раніше, реалізовувати свої товари образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, авторську художню, культурно-мистецьку та сувенірну продукцію.

Реконструкція Андріївського узвозу тривала з вересня 2011 року. Раніше Попов заявив, що на проведення реконструкції узвозу, зокрема заміну бруківки, ремонт фасадів, а також влаштування інженерних мереж витрачено 45 мільйонів гривень. Кияни неодноразово протестували проти ймовірної забудови узвозу під виглядом реставрації.
XS
SM
MD
LG