Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську за звинуваченням у вибиванні зізнань на лаві підсудних опинились міліціонери


У Дніпропетровську до суду спрямували кримінальну справу, порушену проти двох співробітників УМВС України на Придніпровській залізниці за фактом перевищення службових повноважень, яке супроводжувалося насильством. Про це у п’ятницю повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

За даними з прокуратури, міліціонери задля перевірки інформації у кримінальній справі, порушеній за фактом крадіжки, привезли до відділку двох неповнолітніх.

«Вже у відділку оперуповноваженими було проведено незаконний особистий огляд неповнолітніх та з метою визнання хлопцями провини нанесено їм легкі тілесні ушкодження. Одного з них змушували виконувати фізичні вправи у вигляді присідань, протягом 10 хвилин стояти з витягнутими вперед руками, тримаючи залізну деталь та здійснювали удушення. Крім того, до ранку наступного дня хлопців незаконно утримували у відділку з позбавленням їжі, води та тепла», – зазначено в повідомленні прокуратури.

Наразі один з обвинувачених перебуває у слідчому ізоляторі, іншому обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Як уточнили в прокуратурі, максимальне покарання, яке загрожує міліціонерам, – позбавлення волі на строк до восьми років.
XS
SM
MD
LG