Доступність посилання

ТОП новини

Блохін не очікує легкої гри зі Швецією


Гравці української збірної
Гравці української збірної
Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін відзначає силу шведської команди й не очікує простої гри 11 червня.

«Я не думаю, що це буде легка гра. Це дуже хороша команда. В них дуже сильний основний склад. Шведи – дуже досвідчена команда. В них досвідчені центральні захисники, хороші крайні захисники, сильний півзахист», – сказав він на передматчевій прес-конференції в неділю в Києві на НСК «Олімпійський».

Блохін зазначив, що гра покаже, буде футбол на полі відкритим або закритим. При цьому він переконаний, що його підопічні мають грати у свій футбол і показати свої сильні сторони.

Блохін наголосив, що, незалежно від результату матчу зі Швецією, в його команди ще залишаться дві гри, й вона боротиметься до кінця.

«Ми не звертатимемо уваги на матч Франція-Англія», – заявив він.

Сьогодні на чемпіонаті Європи з футболу розпочнуться матчі в останньому квартеті – групі D. Першими зіграють у Донецьку національні команди Франції та Англії. Другий матч ігрового дня прийматиме Київ. На головній арені Євро-2012 збірна України зустрінеться з командою Швеції.
XS
SM
MD
LG