Доступність посилання

ТОП новини

Янукович про ймовірну причетність Тимошенко до вбивства Щербаня: там були мотиви


Президент Віктор Янукович заявляє, що злочини, за якими порушено кримінальні справи за обвинуваченням колишнього прем’єра Юлії Тимошенко, «були здійснені за її участі». Про це він сказав в інтерв’ю агентству Bloomberg.

«Це не є таємницею для всього світу – це сталося. Включно зі вбивством Щербаня. Там були мотиви», – заявив Янукович в інтерв'ю агентству, не чекаючи на рішення суду, яке встановило б вину чи невинуватість Тимошенко.

Віктор Янукович також відкинув звинувачення у політичному тискові на судовий процес у справі Юлії Тимошенко. На думку Президента, це підтвердить і рішення Європейського суду з прав людини у справі за позовом Тимошенко.

Він також розповів, що уряд України найняв американську юридичну компанію для оцінки справ, порушених проти колишнього прем’єра. Віктор Янукович заявив, що розслідування справ стосовно Тимошенко, а також судові процеси були прозорими і здійснювалися в рамках закону. «Я хочу, щоб люди дивилися на проблеми Тимошенко з юридичної точки зору», – наголосив Президент.

За словами Януковича, «на Україну чиниться тиск» у зв’язку зі справами Тимошенко.
XS
SM
MD
LG