Доступність посилання

ТОП новини

«Мовний» законопроект розглянуть у другому читанні 19 червня – Ківалов


Сергій Ківалов
Сергій Ківалов
Проект закону «Про засади державної мовної політики» Верховна Рада розгляне у другому читанні 19 червня. Про це заявив один із авторів законопроекту, народний депутат Сергій Ківалов, інформує сайт Партії регіонів.

«Що стосується перспективи ухвалення закону, то, я впевнений, що його обов’язково ухвалять», – додав парламентар. Він також назвав «безглуздим і безперспективним» рішення опозиції щодо оскарження цього законопроекту у Вищому адмінсуді.

Сергій Ківалов також заявив, що, на його думку, ще є час для внесення поправок у проект. «До 19 червня – другого голосування за законопроект – є час для внесення своїх пропозицій, які, хочу наголосити, оброблятимуться в Комітеті з питань культури і духовності, який очолює також депутат від опозиції», – сказав регіонал.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин сьогодні заявив, що поправки і пропозиції до «мовного» закону депутати мають подати до 20 червня і що поки що таких поправок чи пропозицій не надходило.

5 червня Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроект «Про засади державної мовної політики», авторами якого є народні депутати від Партії регіонів Сергій Ківалов і Вадим Колесніченко. Ініціативу авторів законопроекту підтримали 234 народні депутати.
XS
SM
MD
LG