Доступність посилання

ТОП новини

Викрадення активісток FEMEN у Донецьку не було – міліція


Архівне фото
Архівне фото
Міліція заперечила викрадення активісток жіночого руху FEMEN у Донецьку, про яке повідомили у п’ятницю ЗМІ.

У повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області сказано: «У другій половині дня на телефон «102» надійшло повідомлення від відвідувачки кафе «Макдональдс». Жінка розповіла, що в туалетній кімнаті випадково почула розмову двох дівчат, які тривалий час знаходилися в одній кабінці. Фраза однієї з них «Зараз ми їм влаштуємо на «Донбас Арені»…» донеччанку насторожила, і вона подзвонила в міліцію».

«На момент прибуття правоохоронців дівчата, що озвучили підозрілі плани, вже покинули кафе. Дівчата були виявлені недалеко від «Донбас Арени» і запрошені до Ворошиловського райвідділу міліції. Там вони пояснили, що є учасницями руху FEMEN і дійсно планували провести одну зі своїх акцій безпосередньо на стадіоні… Після дачі необхідних пояснень дівчата покинули приміщення райвідділу», – зазначено у повідомленні прес-служби.

Рух FEMEN заявив 15 червня про викрадення трьох активісток, які прибули в Донецьк для проведення акції проти Чемпіонату Європи з футболу в день матчу між збірними України й Франції.
XS
SM
MD
LG