Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розслідує вбивство знайомого місцевих депутатів у Чернівецькій області


Міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства підприємця в Чернівецькій області, пораненого в п’ятницю пізно ввечері в приміщенні споживчого товариства.

За повідомленням міліції, конфлікт стався в приміщенні споживчого товариства, яке розташоване на вулиці Соборній у місті Вашківці.

Слідчо-оперативна група встановила, що 15 червня близько 23:00 невідомі зайшли до приміщення цього товариства і розпочали хаотичну стрілянину з пістолета.

«Як з’ясувалося, причиною цього конфлікту були неприязні відносини, що виникли цього ж дня в селі Чортория Кіцманського району Чернівецької області, які виразилися у питаннях самоствердження», – зазначено в повідомленні міліції.

Під час стрільби було поранено трьох приватних підприємців, мешканці міста Вашківці, один з яких помер у лікарні від отриманих поранень. Серед поранених – два депутати місцевих рад від партії «Фронт змін», підтверджують у міліції.

Постраждалі не пов’язують цього інциденту з депутатською діяльністю.

У міліції наголосили, що особи зловмисників встановлено. Вживають заходів щодо їх затримання.

Як повідомила раніше прес-служба партії «Фронт змін», невідомі поранили з травматичної та газової зброї двох депутатів місцевих рад від «Фронту змін» – депутата Вижницької райради Віталія Гараса та його брата, депутата Вашківецької міськради Юрія Гараса , їхній приятель Роман Ставчанський загинув від поранень.

Лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк звернувся до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогою взяти під контроль розслідування справи.
XS
SM
MD
LG