Доступність посилання

ТОП новини

Українська тургрупа, яка потрапила в ДТП в Італії, повертається на батьківщину


Майже всі постраждалі в ДТП в Італії українські туристи повертаються на батьківщину. В італійських лікарнях залишаються три жінки з найбільш серйозними травмами.

За повідомленням МЗС України, дорожньо-транспортна пригода сталася ще 12 червня на автостраді А21 в Італії. Зіткнулися легковий автомобіль, водій якого втратив керування машиною, та автобус, який перевозив туристичну групу з України.

В аварії постраждали 8 осіб, зокрема водій легкового автомобіля, їх госпіталізували до медичних закладів міст Брешія, Кремона та Манербіо з травмами різного ступеня тяжкості.

Станом на суботу, згідно з даними українського туроператора, цю тургрупу евакуювали з території Італії, окрім трьох громадянок України, 1976, 1949 та 1956 років народження, із найбільш серйозними травмами, які залишаються в лікарнях. Загрози їхньому життю немає.

Туроператор постійно підтримує контакт і з постраждалими на території Італії, і з їхніми родичами в Україні, зазначили в МЗС.

Українські громадяни отримують необхідне лікування за рахунок полісів, оформлених українською страховою компанією. Туроператор у взаємодії зі страховою компанією та їхніми партнерами в Італії також вирішує питання перевезення зазначених осіб в Україну.

Генеральне Консульство України в Мілані підтримує постійний зв’язок із туроператором, питання повернення на батьківщину постраждалих громадян України перебуває на особливому контролі МЗС України.
XS
SM
MD
LG