Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні на Євро-2012 – День волонтера


Волонтери Євро-2012 відпочивають між змінами
Волонтери Євро-2012 відпочивають між змінами
Згідно з даними УЄФА, Волонтерська програма Євро-2012 об’єднала 5 з половиною тисяч добровольців в Україні та Польщі з більш ніж ста країн світу, які обслуговують понад двадцять напрямків турніру. Волонтерська програма УЄФА Євро-2012 встановила рекорд за кількістю заявок від кандидатів – 24 тисячі заявок з більш як 120 держав. Про це в коментарі Радіо Свобода повідомив директор Волонтерської програми Андрій Банцер.

«Волонтери УЄФА – люди віком від 18 до 78 років. У середньому це молода людина віком 24 роки. Дві третини волонтерів – жінки, у середньому близько 10 відсотків волонтерів – іноземці. Найбільша кількість іноземних волонтерів працює у Донецьку, там їх 15 відсотків», – розповів Банцер.

Відбір кандидатів проходив з червня до жовтня 2011 року, найбільше кандидатів було з Польщі (43 відсотки), України (40 відсотків), Італії та Росії.

Волонтери мають індивідуальний графік роботи, їхню роботу організовано позмінно, тривалість однієї зміни – до 8 годин протягом одного робочого дня. Почесним головою Волонтерської програми УЄФА на Євро-2012 рік тому обрали українського спортсмена і політика Віталія Кличка.
XS
SM
MD
LG