Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: «Прокуратура фальсифікує мою справу» (Twitter)


Київ – Суддя Печерського районного суду Києва Ганна Медушевська відхилила клопотання захисту про виклик кількох свідків і потерпілих та долучення документів, які підтверджують законність дій МВС у розслідуванні отруєння Ющенка.

Перед тим представники державного обвинувачення виступили проти задоволення цих клопотань. Прокурор Віктор Клименко назвав їх упередженими і такими, які «не мають стосунку до справи, бо не стосуються дій підсудного».

Обвинувачений, колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на судовому засіданні назвав це спробою приховати фальсифікації у його справі.

«Єдина мета присутності тут двох недорікуватих прокурорів – перешкодити виявленню фальсифікацій у цій справі. Щодо потерпілого Давиденка відбувалися слідчі дії за ознаками злочинів, термін давності яких – 15 років. Отже, МВС не продовжувало цієї справи. Документи про це долучені не в повному обсязі, і прокурори просто бояться, що їх долучать і виявлять фальсифікації, наголосив Луценко.
  • Зображення 16x9

    Євген Солонина

    На Радіо Свобода працюю журналістом з 2008 року.  Народився 1979 року в місті Мелітополь Запорізької області. Закінчив факультет журналістики Запорізького Національного університету. Як журналіст найбільше цікавлюся економічною, екологічною та соціальною тематикою. На дозвіллі захоплююся садівництвом та альпінізмом.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG