Доступність посилання

20 Листопад 2017, Київ 00:31

Суддя Кашшаї визнав свою помилку


Суддя Віктор Кашшаї та футболіст збірної України Артем Мілевський
Угорський арбітр Віктор Кашшаї визнав, що очолювана ним бригада арбітрів допустила помилку, не зарахувавши гол Марко Девіча у матчі збірних України та Англії.

Про це повідомляє сайт прихильників «Динамо Київ» з посиланням на офіційний сайт Угорської футбольної федерації.

«Після матчу ми подивилися повтори й відразу ж зрозуміли, що допустили помилку. Ми проаналізували ситуацію, але, відповідно до вимог УЄФА, судді не повинні коментувати власні рішення на публіці. У нас дуже невдячна професія, адже ми можемо прийняти 199 правильних рішень, але одна помилка може виявитись фатальною», – наголосив арбітр.

«Мені важко перенести те, що сталось, адже я знаю, скільки людей вірило в нас. Але не можна змінити те, що вже відбулось. Ми вимушені повернутися додому і повинні визнати, що ми закінчили Чемпіонат Європи не так, як планували, оскільки допустили велику помилку. Тим не менш, я впевнений, що всі члени моєї команди винесуть урок з цієї невдачі, і в наступному сезоні ми зможемо довести, що все ще залишаємось в авангарді світового суддівства», – наголосив Кашшаї.

На 63-й хвилині матчу Англія – Україна за рахунку 1:0 на користь британців нападник господарів турніру Артем Мілевський вивів на ударну позицію свого партнера Марка Девіча, який пробив по воротах суперника. Захисник збірної Англії Джон Террі вибив м’яча, але, як показав відеоповтор, вже після того, як той перетнув лінію воріт. Угорський арбітр Віктор Кашшаї ухвалив рішення про те, що голу не було.

У підсумку збірна України програла матч Англії з рахунком 0:1.
XS
SM
MD
LG