Доступність посилання

ТОП новини

Шуфрич став членом Національного олімпійського комітету


Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету ввела до складу НОК Нестора Шуфрича як голову Федерації стрільби з лука, а також включила його до складу виконкому НОК.

Як зазначив перед голосуванням президент НОК України Сергій Бубка, за статутом Виконком НОК повинен налічувати 29 членів. Тож залишалася одна вакансія, яка була заповнена Нестором Шуфричем.

«Безумовно, я буду і далі все робити для розвитку національного Олімпійського руху і, безумовно, у федерації, в якій моє серце вже понад 30 років. Буду підтримувати вітчизняну стрільбу з лука. Сподіваюсь на те, що результати наших лучників будуть гідні нашої історії, адже ми дійсно козацького роду. Тому давайте тримати кулаки, сподіватися і вірити в нас, вірити в наших спортсменів і завжди бути гідними звання українців», – сказав у коментарі Радіо Свобода Нестор Шуфрич.

Лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун відповідно до постанови Генасамблеї Національного олімпійського комітету була виведена зі складу НОК України як представник Федерації фігурного катання на ковзанах, у зв’язку із закінченням повноважень, але залишилася почесним президентом Федерації фігурного катання.
XS
SM
MD
LG