Доступність посилання

ТОП новини

Розшукові заходи щодо отруєння Ющенка можуть тривати досі – свідок


Термін оперативно-розшукових заходів у справі отруєння третього Президента Віктора Ющенка не завершився досі – так заявив колишній заступник екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Володимир Євдокимов сьогодні на допиті у Печерському районному суді Києва, який розглядає справу за обвинуваченням Луценка в організації незаконного стеження за підозрюваними в отруєнні Президента Віктора Ющенка.

«Цей термін не завершився досі. Тобто розшукові заходи можна проводити і зараз. Постанови про закриття оперативно-розшукових справ категорії «злочин» не мають юридичної сили. Прокурорам, які придумали цей нікчемний документ (закриття справи – ред.) треба було хоч раз побігати, попрацювати у розшуку!» – сказав Євдокимов.

На запитання адвокатів Луценка Володимир Євдокимов наголосив, що тодішній міністр внутрішніх справ, попри антипатію до Ющенка, не впливав на цю справу, і подякував йому за такий підхід.

Сьогодні Печерський районний суд Києва продовжує допит свідків у справі колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Луценка, засудженого раніше до 4 років за ґратами у справі про надання квартири його водієві, звинувачують у незаконному стеженні за фігурантами справи отруєння третього Президента Віктора Ющенка.
XS
SM
MD
LG