Доступність посилання

ТОП новини

У Києві розпочався міжнародний фестиваль «Країна мрій» (ФОТО)


Сьогодні у Києві, на Співочому полі розпочався Міжнародний етнічний фестиваль «Країна мрій», ініціатор якого – відомий український музикант Олег Скрипка.

Упродовж сьогоднішнього і завтрашнього дня, у рамках фестивалю виступають музичні колективи – виконавці народної (традиційної) та рок-музики з України, Польщі, Франції, Туреччини та інших країн. Майстри з різних куточків України пропонують вироби традиційних ремесел та майстер-класи гончарів, лялькарів, виробників музичних інструментів.

Як повідомила Радіо Свобода медіа-менеджер фестивалю Євгенія Сужевська, цього року «Країна мрій» уперше представить традиційну культуру народів Криму. Також Сужевська відзначила: «Цього року до фестивалю дуже висока зацікавленість державних ЗМІ та дуже висока зацікавленість і допомога Київської міської держадміністрації. Дуже приємно, що країна починає підтримувати такі культурницькі події нашої держави».



У рамках «Літературної країни мрій» письменники – представники різних національних громад та різних напрямків літератури України представлять сучасну поезію та коротку прозу України, а у суботу відбудеться літературно-музичний фестиваль «Кобзарський слем» та показ сучасного українського одягу етнічного стилю.
XS
SM
MD
LG