Доступність посилання

ТОП новини

Німецькі лікарі Тимошенко не захотіли спілкуватися з журналістами


Карл Макс Айнгопль
Карл Макс Айнгопль
Голова правління берлінської клініки «Шаріте» Карл Макс Айнгойпль залишив будівлю лікарні в Харкові, де триває лікування колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Лікар залишив медичний заклад близько 13:15, разом з ним із лікарні поїхала ще одна лікар клініки «Шаріте» Аннет Райссгауер.

Лікарі не виявили бажання поспілкуватися з журналістами, які зібралися біля воріт Центральної клінічної лікарні № 5 «Укрзалізниці», повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна».

Учора пізно ввечері голова правління берлінської клініки «Шаріте» Карл Макс Айнгойпль прибув до Харкова для обстеження хворої Тимошенко.

25 червня в Київському районному суді Харкова має продовжитися судове засідання у справі щодо порушень у діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України», яку Юлія Тимошенко очолювала у 1995–1997 роках.

19 червня Державна пенітенціарна служба повідомила, що керівництво Качанівської виправної колонії отримало листа від судді Київського райсуду про виклик на 25 червня Тимошенко до суду для участі в цьому судовому процесі, у зв’язку з чим комісія МОЗ рекомендує Київському райсудові Харкова створити належні умови для перебування там Тимошенко.
XS
SM
MD
LG