Доступність посилання

ТОП новини

У Німеччині правлячий блок виступив проти ізоляції України


Правлячий у Німеччині блок Християнсько-демократичного союзу й Християнсько-соціального союзу виступає проти ізоляції України. Про це інформує «Інтерфакс» із посиланням на члена Бундестагу від блоку Християнсько-демократичного союзу й Християнсько-соціального союзу Карла-Георга Вельманна.

«Ізоляція України від Європи – невірне рішення. Україна є частиною Європи, і ми повинні її підтримувати, щоб вона змогла йти шляхом, який вважає правильним», – заявив Вельманн.

Німецький парламентар зокрема наголосив, що в Україні нагальним є проведення реформи системи юстиції. Це, за словами Вельманна, пішло б на користь економічним відносинам Києва і ЄС. «Не може бути іноземних інвестицій без того, щоб будь-якій компанії було забезпечено дотримання її прав, а не вибіркове застосування правосуддя», – додав він.

Вельманн нагадав, що ЄС і Україна завершили переговори про асоціацію. «Ця угода має якнайшвидше набути чинності. ЄС має і надалі підтримувати український народ і процес демократизації в Україні», – вважає німецький парламентар.
XS
SM
MD
LG