Доступність посилання

ТОП новини

На фінал Євро-2012 до Києва прибувають 160 чартерів – дирекція


У фан-зоні в Києві перед фіналом Євро-2012 1 липня 2012 року
У фан-зоні в Києві перед фіналом Євро-2012 1 липня 2012 року
До Києва, де ввечері в неділю відбудеться фінал турніру Євро-2012, прибувають 160 чартерних авіарейсів із понад 50 країн світу з VIP-особами, гостями та уболівальниками. Лише за минулу добу державний кордон України перетнули майже 350 тисяч осіб. За фіналом спостерігатимуть по телевізору 150 мільйонів глядачів у цілому світі. Цю статистику повідомили журналістам у дирекції УЄФА Євро-2012.

Нині у Києві перебуває близько 15 тисяч уболівальників із Італії та Іспанії – саме ці збірні виборюватимуть титул чемпіона Європи.

Прес-служба МВС інформує, що фанати обох збірних-фіналістів поводяться дисципліновано, вдень вони гуляють центром Києва, відвідують київські пам’ятки історії та культури.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, у фан-зоні вболівальники з Італії та Іспанії співають, демонструють позитивний настрій і охоче спілкуються з численними побратимами з України, Польщі, Німеччини, інших країн.

Очікується, що у київській фан-зоні фінал Євро-2012 дивитимуться понад сто тисяч уболівальників, повідомив напередодні на прес-конференції заступник голови Київської міської держадміністрації Анатолій Голубченко.

Фінал турніру на НСК «Олімпійський» планують дивитись, зокрема, очільники України, Іспанії, Італії, Грузії чи Білорусі.

XS
SM
MD
LG