Доступність посилання

ТОП новини

Окружний адмінсуд Києва заборонив до 9 липня протестувати в центрі столиці


Штурм Українського дому
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Штурм Українського дому

Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив проводити певним громадянам із 4 по 9 липня збори на майдані Незалежності, вулиці Хрещатик, біля будівель Адміністрації Президента та Верховної Ради, Українського дому та на Європейській площі.

Державні виконавці продемонстрували відповідний акт учасникам акції на захист української мови, яка триває з учорашнього вечора біля Українського дому.

У свою чергу опозиціонери висловили подив, що в продемонстрованому їм документі зазначено осіб, які не причетні до акції протесту, що відбувається біля Українського дому, а проведення зборів згідно з документом заборонено саме їм.
​Учора, 3 липня Верховна Рада України 248 голосами ухвалила закон «Про засади державної мовної політики», що значно розширює сферу застосування російської мови. Парламентська опозиція заявила, що мовний закон 3 липня було ухвалено з великою кількістю порушень.
Мітингувальники під Українським домом
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:17 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
На ранковому засіданні в середу голова Верховної Ради Володимир Литвин та заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявили про свою відставку.
XS
SM
MD
LG