Доступність посилання

ТОП новини

Луценко заявив про злочин Кузьміна, слідчих та суддів


Колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко зробив на суді заяву про скоєння злочину, а саме про незаконний його арешт півтора року тому і тримання під вартою з того часу. У заяві на ім’я Генпрокурора Віктора Пшонки він попросив притягнути до кримінальної відповідальності за цей злочин заступника Генпрокурора Рената Кузьміна, слідчого Генпрокуратури Сергія Войченка, попередній склад суду, який розглядав його справу, та представників держобвинувачення на ньому.

«Прошу прийняти заяву та передати її адресатові, оскільки її відхилення означатиме продовження курсу репресій у державі», – заявив Луценко.

Коли прокурор Дмитро Лобань запропонував йому звернутися з цієї заявою до суду, Луценко обурився і звернувся до прокурора такими словами: «Я звертаюся до Генпрокуратури із заявою про скоєння тобою злочину, дебіле. До чого тут суд?».

Печерський районний суд Києва щойно завершив допит свідків у кримінальній справі за обвинувачення колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в організації незаконного стеження за водієм колишнього першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком.
XS
SM
MD
LG