Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: я Ющенка лише на три букви не послав


Печерський суд Києва завершив допит Луценка у справі про організацію незаконного стеження за водієм колишнього першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком. На думку захисту, Луценко повністю спростував обвинувачення.

Під час допиту Луценко заявив, що обвинувачення Генпрокуратури не містять доказів ні винуватості, ні факту злочину, ні умислу.

«Між постановою МВС і постановою апеляційного суду, за якою стежили за Давиденком немає ніякого зв’язку, бо наші документи не фігурували в суді», – зазначив Луецнко.

Крім того, він заперечив, що підписуючи постанову про стеження за водієм Сацюка, намагався вислужитися перед Президентом Ющенком, щоб піднятися по кар’єрній драбині. Про це він заявив, коментуючи відповідний пункт звинувачення прокуратури.

«Літом 2008 року я його (Ющенка – ред.) лише на три літери не посилав. А Ющенко казав, що МВС треба закрити на амбарний замок», – зазначив Луценко.

Наразі в судовому засідання оголосили перерву. Після перерви захист має намір подати клопотання про залучення до процесу нових свідків у справі.
XS
SM
MD
LG