Доступність посилання

ТОП новини

Східна Грузія потерпає від стихії


Через ушкодження, викликані стихією у Східній Грузії, електроенергія не подається до 60 000 абонентів регіону. Електроенергії немає в частині районів Телаві, Ґурджаані, Кварелі, Лагґодехі, Саґареджо і Сіґнахі, повідомляє «Грузія онлайн».

Кілька тисяч сімей регіону Кахеті (Східна Грузія) постраждали від сильної зливи та урагану, повідомляє 19 липня регіональне інформагентство.

За повідомленням «Інформаційного центру Кахеті», в населених пунктах зазначених районів знесені дахи й зруйновані стіни житлових будинків, частина з яких була затоплена.



«У всіх селах знищений урожай, загинули домашня птиця й худоба. До сіл не подається електроенергія, зруйновані дороги, не працюють пекарні», – повідомляє «Інформаційний центр Кахеті».

За повідомленням Центру, в результаті стихії постраждали шістнадцять осіб, яких доставили в Телавську лікарню.

У результаті стихії постраждав також і інший регіон Східної Грузії – Самцхе-Джавахеті. У результаті граду й сильного дощу в Ахалцихе і Вале були затоплені кілька будинків і загинула домашня птиця.

Уряд Грузії проведе сьогодні надзвичайне засідання в регіоні Кахеті. Засідання уряду планувалося в четвер у Тбілісі, однак після повідомлень про стихію в регіоні Кахеті ухвалили рішення провести засідання в Телаві (адміністративний центр регіону Кахеті, Східна Грузія).

Як зазначили в апараті, уряд буде обговорювати шляхи подолання наслідків стихії та відшкодування місцевому населенню збитків, передає «Грузія онлайн».
XS
SM
MD
LG