Доступність посилання

ТОП новини

У Тимошенко невідома хвороба шкіри – Власенко


Адвокат колишнього Прем’єр-міністра України заявляє, що у Юлії Тимошенко ще два тижні тому шкіра покрилася сипом.

«Юлія Володимірівна була уражена невідомим захворюванням шкіри. Сипом уражено п’ятдесят відсотків тіла. Незважаючи на те, що харківські лікарі провели огляд і зафіксували цей сип у її власній картці, вони не можуть встановити причину шкірногого захворювання. Упродовж двох тижнів харківськими лікарями здійснюється лікування цієї хвороби, яке є несумісне, за їхньою думкою, з продовженням лікування спини Тимошенко», – сказав Власенко.

Власенко наголошує, що оскільки два тижні не ведеться лікування спини, то спостерігається значне погіршення медичної ситуації зі спиною. Захист колишнього прем’єра в очікуванні лікарів з берлінської клініки «Шаріте», які мають розв’язати питання із хворобою шкіри. Сергій Власенко, виголошуючи це повідомлення під стінами харківської лікарні Укрзалізниці, зазначив, що два тижні лідер Батьківщини відмовлялася оприлюднювати цю інформацію. Але тепер у нього є дозвіл на озвучення ситуації за здоров’ям Тимошенко.

Він спростовує інформацію, що з’явилася в інтернеті, що Юлія Тимошенко нібито качає прес, піднімає штангу тощо. Ці повідомлення Власенко пояснює підготовкою українського суспільства до доставки Юлії Тимошенко 23 липня на суд. Цю доставку він називає насильною й протизаконною.

«Навіть коли проводилися лікувальні заняття, у зв’язку з тим, що вона не може самостійно пересуватися, то Юлія Тимошенко вправи робила в положенні лежачи, на спеціальному медичному обладнанні», – зазначив Власенко.

Заступник головного лікаря центральної клініки Укрзалізниці Ірина Фурса, що відповідає за виконання призначень лікаря «Шаріте» Луцта Гармса наголосила: «Нічого нового з Юлією Тимошенко після останнього від’їзду Луцта Гармса не трапилося, тому нічого немає нового такого, що він не бачив. Лікування він ій розписав в останній день перед від’їздом. Тоді він її оглянув, ознайомився з останніми результатами діагностики, склав план і поїхав. Все, що він написав, ми виконуємо».

Фурса відмовилася говорити про сип на тілі Юлії Тимошенко, посилаючись на медичну таємницю.
XS
SM
MD
LG