Доступність посилання

ТОП новини

КПРС виключає свого колишнього керівника Леоніда Грача


Леонід Грач, архівне фото
Леонід Грач, архівне фото
Комуністична партія робітників і селян виключила в суботу на своєму 8-му позачерговому з’їзді зі своїх лав депутата Верховної Ради Леоніда Грача, мовиться в повідомленні прес-служби КПРС.

З’їзд ухвалив підтримати рішення Центральної контрольної комісії КПРС від 6 липня про виключення Леоніда Грача з лав партії «за антипартійну діяльність і грубе порушення статуту КПРС», цитує прес-служба протокол з’їзду, як повідомляє агентство «Українські новини».

З’їзд також ухвалив підтримати рішення спільного засідання центрального органу та центрального комітету КПРС від 28 квітня про обрання головою Ради КПРС Олександра Яковенка замість Леоніда Грача. Про це рішення Яковенко повідомляв уже в червні, коли цю зміну зареєстрували в Міністерстві юстиції.

За ці кадрові рішення проголосували 50 делегатів, тих, хто голосував «проти» і утримався, не було.

Леонід Грач очолив КПРС у лютому 2011 року, замінивши на посаді керівника партії Олександра Яковенка. У грудні 2010 року керівництво Комуністичної партії України звільнило Грача з посади першого секретаря Кримського республіканського комітету КПУ, яку він обіймав із 1993 року, а також виключило з партії і фракції в парламенті.
XS
SM
MD
LG