Доступність посилання

ТОП новини

У транспортній пригоді на Херсонщині потерпіли понад 30 людей, переважно білоруси


У транспортній пригоді, що сталася близько півночі в суботу в Херсонській області, потерпіли 35 людей, із них 32 громадян Білорусі, повідомила в неділю прес-служба Міністерства надзвичайних ситуацій.

За повідомленням, четверо людей перебувають у важкому стані, загиблих немає внаслідок зіткнення білоруського автобуса з загалом трьома іншими машинами і його перекидання.

Загалом в автобусі, що їхав із Криму до Мінська трасою Сімферополь – Херсон, було 46 громадян Білорусі, мовиться в повідомленні.

Тим часом, за іншими даними з Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Херсонській області, що їх наводить агентство «Українські новини», внаслідок транспортної пригоди до лікарень потрапили 32 людини – 26 білорусів, 3 українців і 3 росіян.

А білоруське агентство «Інтерфакс-Захід» передає слова віце-консула посольства Білорусі в Україні Володимира Пасюри, що наразі складно конкретно з’ясувати громадянську приналежність усіх потерпілих, бо, зокрема, відомо, що в автобусі були не тільки білоруські громадяни.
XS
SM
MD
LG